مشاور وزير فرهنگ و مدير عامل صندوق اعتباري هنر با اشاره به اينکه تمامي معاونت ها و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامي در شناسايي و معرفي هنرمندان فعال، بايد اهتمام لازم را داشته باشند، از تأکيد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به برخورداري همه هنرمندان از خدمات و تسهيلات و توجه متعادل به ظرفيت هاي فرهنگي، هنري در سراسر کشور سخن گفت.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی در نشست با مدیران و معاونت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، با بیان اینکه فرهنگ و هنر از گذشته تا امروز، به همت هنرمندان نیک اندیش در قالب زیباترین قاب ها و ماندگارترین اشکال، از نسلی به نسل دیگر تداوم و انتقال یافته گفت: صندوق اعتباری هنر به عنوان خادِم هنرمندان این سرزمین افتخار حمایت و ارائه خدمات به جامعه فرهنگ و هنر کشور را دارد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: هم اکنون این مجموعه ۴۰ طرح در سه حوزه حمایتی، خدماتی و توانمند سازی را به اهالی فرهنگ و هنر ارائه می کند.
به گفته وی خوشبختانه تمامی طرح ها و اقدامات و خدمات ارائه شده با رضایتمندی و استقبال خوب اعضاء و هنرمندان مواجه شده و همین امر باعث شده که مسئولان صندوق هنر با روحیه مضاعف تری ادامه فعالیت داده و در جهت حمایت و خدمت به اعضا گام بردارند.
پوراحمدی در ادامه به برگزاری نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر و پیشکسوتان هنرمند استانی ذیل سفر هفت بحر هنر که تاکنون در هشت استان و شهرستان برگزار شده نیز اشاره و از آن به عنوان یکی از طرح های این صندوق نام بُرد و گفت: صندوق اعتباری هنر مهم ترین نهاد حامی اصحاب فرهنگ و هنر کشور به شمار می رود که در حال حاضر به بیش از ۱۰۳ هزار هنرمند خدمات و تسهیلات ارائه می دهد.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در ادامه از طرح بهبود و فردا به عنوان طرح های دیگر این مجموعه اشاره کرد و گفت: در این طرح کارگروهی به ریاست معاونت اعضای صندوق هنر تشکیل و از سال گذشته آغاز شده که این کارگروه با سفر به استان های مختلف بر روی شناسایی استعدادهای جوان و نخبه حوزه فرهنگ و هنر و کسانی که زمینه رشد دارند، کار کرده و ضمن شناسایی و معرفی آنها، با حمایت از این هنرمندان جوان زمینه بهبود کسب و کارهای این افراد را نیز فراهم می کنیم.
مدير عامل صندوق اعتباري هنر با اشاره به تلاش مسئولان استاني به تقويت حوزه فرهنگ و هنر، اين مهم را نشانه اهتمام آنها به اين حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیت ها و خدمات این صندوق بتوانیم دست در دست هم به اهالی شریف فرهنگ و هنر خدمت کرده و از این طریق گره ای از مشکلات آنها بگشائیم.
پور احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت و همکاری خوب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران اشاره و از ادارات تابع این استان خواست که در زمینه شناسایی و معرفی هنرمندان با استعداد و نخبه فعال باشند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۵ هزار نفر از اعضای صندوق را هنرمندان استان تهران تشکیل می دهند، گفت: از این تعداد ۲۰ هزار و ۴۲۲ جهت بهره مندی از خدمات بیمه ای به سازمان تامین اجتماعی معرفی شده اند.
وی اضافه کرد: همچنین ۲۴ هزارو ۶۲۱ نفر نیز از اعضای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و شهرستان های تابع بصورت عضو اصلی و افراد تحت تکفل در بیمه تکمیلی ثبت نام و از خدمات این بیمه بهره مند هستند.
پوراحمدی در ادامه، هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری این استان را ۷۷۹ نفر برشمردکه در حال حاضر از خدمات و تسهیلات صندوق اعتباری هنر بهره مند هستند.
در ادامه این نشست مدیر کل و معاونت های ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند.