در ادامه سفر استاني مسئولان صندوق اعتباري هنر به استان خراسان جنوبي، مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و نماينده صندوق اعتباري هنر با حضور در شهرستان مرزي سربيشه به ديدار دو عضو صندوق اعتباري هنر رفت.
به گزارش روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، در این دیدار که با هدف آشنایی نزدیکتر با دغدغهها، شرایط فعالیت و نیازهای هنرمندان مناطق مرزی انجام شد، احمد مقیمی، مسئول طرح سفرهای استانی با استادان فاطمه بی باک در رشته هنرهای نمایشی و عکاسی و سمیه حسینی مربی و حافظ کل قرآن به گفتگو نشست.
در این دیدار فرصتی فراهم آمد تا هنرمندان شهرستان سربیشه به بیان مسائل، خواستهها و چالشهای خود بپردازند.
مقیمی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و مدیر عامل صندوق هنر، با تقدیر از فعالیت های این دو فعال هنری و قرآنی گفت: با وجود محدودیتهای مناطق کمتر برخوردار، هنرمندان این مناطق با علاقه وافر به اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین مشغول فعالیت هستند و این موضوع انگیزه ما در خدمت رسانی به این قشر فرهیخته دوچندان می کند.
در این دیدار معاون امورفرهنگی و رسانه استان خراسان جنوبی و رئیس اداره شهرستان سربیشه مقیمی را همراهی می کردند.